Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/collegec/public_html/images/sitecontent/gallery/2014-09-01-vstup-do-fahu-tehnology/

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sitecontent/gallery//2014-09-01-vstup-do-fahu-tehnology/

ЧКЕПК :: 1-4 вересня: Практика "Вступ до фаху" (технологічне відділення)

Ппрактика «Вступ до фаху» на, якій студенти знайомились з особливостями спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Ресторанне обслуговування», вивчали посадові обов’язки та кваліфікаційні характеристики спеціалістів, організовувалися зустрічі з провідними фахівцями закладів ресторанного господарства міста Чернівці, проведено цікаву зустріч з власником ресторану «Таверна Фрегат» - Дубчаком Василем Григоровичем, під час якої ресторатор ділився із студентами набутим досвідом у сфері ресторанного господарства.

Під час практики проводилися екскурсії в сучасні заклади ресторанного господарства м. Чернівці: готельно-ресторанний комплекс «Дельта», ресторанний комплекс «Gusto Plano», ресторан-клуб «Di Bocca» ресторанно-готельний комплекс «Allure In» а також «Львівську майстерню шоколаду».

 

В ресторані-клубі «Di Bocca» для студентів шеф-кухарем закладу Олександром Шейчуком було проведено майстер клас, кухар презентував роботу з найсучаснішого обладнання.

В більшості відвіданих закладів працюють випускники нашого навчального закладу на різних посадах.

В звітах студенти відмітили що цей тиждень не пройшов для них дарма, що обрана ними професія дійсно захоплююча і популярна.

{gallery}/2014-09-01-vstup-do-fahu-tehnology/{/gallery}