ЧКЕПК :: 1-4 вересня: Практика "Вступ до фаху" (технологічне відділення)
Ппрактика «Вступ до фаху» на, якій студенти знайомились з особливостями спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Ресторанне обслуговування», вивчали посадові обов’язки та кваліфікаційні характеристики спеціалістів, організовувалися зустрічі з провідними фахівцями закладів ресторанного господарства міста Чернівці, проведено цікаву зустріч з власником ресторану «Таверна Фрегат» - Дубчаком Василем Григоровичем, під час якої ресторатор ділився із студентами набутим досвідом у сфері ресторанного господарства.
Під час практики проводилися екскурсії в сучасні заклади ресторанного господарства м. Чернівці: готельно-ресторанний комплекс «Дельта», ресторанний комплекс «Gusto Plano», ресторан-клуб «Di Bocca» ресторанно-готельний комплекс «Allure In» а також «Львівську майстерню шоколаду».
В ресторані-клубі «Di Bocca» для студентів шеф-кухарем закладу Олександром Шейчуком було проведено майстер клас, кухар презентував роботу з найсучаснішого обладнання.
В більшості відвіданих закладів працюють випускники нашого навчального закладу на різних посадах.
В звітах студенти відмітили що цей тиждень не пройшов для них дарма, що обрана ними професія дійсно захоплююча і популярна.
{gallery}/2014-09-01-vstup-do-fahu-tehnology/{/gallery}