ЧКЕПК :: Міжнародний конкурс

Студенти колледжу – учасники Міжнародного фестивалю ресторанних технологій «Bestcookfest-Podillia».

У місті Кам’янець-Подільський 28.02-02.03.2019р. проводився Міжнародний фестиваль ресторанних технологій «Bestcookfest-Podillia».

Метою фестивалю було розширення асортименту кулінарних страв та демонстрація професійних навичок кухарів, барменів; підвищення рівня підготовки фахівців у сфері ресторанного господарства; підвищення професійної майстерності кухарів; обмін професійним досвідом, вдосконалення традиційних та нових напрямів у технології кулінарних страв та ресторанного сервісу.

Оцінювали конкурсантів поважне журі у складі:

Гвідо Дебоно – президент Асоціації шеф-кухарів Мальти, учасник Конгресу World Chefs в Ірландії, Новій Зеландії, Дубаї, Чилі, Норвегії;

Драгіца Лукін – один із кращих світових кухарів-кондитерів, міжнародного кулінарного суду (WACS), володар медалей кулінарних Олімпійських ігор, професор факультету готельно-ресторанного бізнесу у м. Опатія (Хорватія), член міжнародної федерації BPW International;

Сефера Япіджі – президент Асоціації професійних шеф-кухарів EPAD республіки Туреччина, акредитований суддя WACS, експерт із традиційної і сучасної турецької кухні.

Продемонструвати свій професійний рівень, креативність, естетичний хист і творчість приїхали кухарі та кондитери із різних закладів освіти європейських країн.

Участь у фестивалі взяли студенти коледжу спеціальності 181 Харчові технології:
-Худиківський Богдан студент ІІ курсу змагався у номінації Страви з риби та морепродуктів. За підсумками фестивалю студент здобув бронзову медаль.
-Боднарюк Катерина випускниця коледжу 2019 р. брала участь в Арт-класі та виборола ІІ місце у номінації Художня робота з тіста.

Вітаємо переможців!