ЧКЕПК :: Навчальна практика «Вступ до фаху» спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»

Традиційно у Коледжі у перший тиждень навчання студенти другого курсу опанували навчальну практику «Вступ до фаху». Викладачі ознайомили студентів спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» з видами ресторанного господарства, пояснили кваліфікаційні характеристики спеціалістів та основні функціональні обов’язки, які виконують фахівці ресторанного та туристичного бізнесу.

У період з 02 по 06 вересня студенти відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій відвідали найвідоміший туристичний та екскурсійний об’єкт нашого міста - Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича і ознайомилися зі специфікою роботи фахівців з туристичної галузі.

Були організовані екскурсії в сучасні заклади ресторанного господарства міста Чернівці: ресторація відновлених рецептур «Rita Steinberg», ресторан «Терасса», ресторан «Zone of #Secret Kitchen», кафе-бутік солодощів «Мантулки», ресторан швидкого харчування «Platos» та ресторан «Панська Гуральня»

Мотивацією навчання у коледжі по здобуттю майбутньої професії стала виїзна екскурсія в кінно-спортивний клуб «Буковинська троя». Студенти відвідали музей, ознайомилися із ресторанним комплексом та послугами, що надаються на підприємстві.

У кожному закладі викладачів та другокурсників зустрічали випускники коледжу, які незалежно від займаної посади ділилися досвідом зі студентами, проводили екскурсії, розкривали секрети успішного кар’єрного зростання.

Студенти у своїх звітах з практики зазначили, що цей тиждень не пройшов для них дарма: переконались - обрана ними професія дійсно цікава, захоплююча і затребувана на ринку праці регіону.