ЧКЕПК :: Студенти та професіонали обговорили інновації в індустрії гостинності

21 жовтня у коледжі відбулася міжвузівська студентська науково-практична конференціія "Інноваційні напрями розвитку індустрії гостинності" у якій взяли участь студенти та викладачі профільних навчальних закладів, фахівців сфери готельного та ресторанного бізнесу. Серед запрошених гостей Олексюк Наталія Деминтіївна - голова громадської організації "ХоРеКа Буковина"; Басенко Світлана Василівна – член громадської спілки «Буковинська гільдія кулінарів», директор ресторану «Піар».

Майбутні професіонали індустрії гостинності вже зараз продемонстрували справжнє захоплення своєю професією , презентуючи цікаві пізнавальні доповіді, присвячені найбільш актуальним та затребуваним ринком послуг інноваціям:

  • Яківюк Оксана – «Ринок готельних послуг: проблеми та перспективи розвитку»;
  • Золота  Сніжана – «Ефективні технології впливу на лояльність споживачів ресторанних  послуг»;
  • Юрійчук Ірина – «Розвиток еко-готельного бізнесу в Україні;
  • Найдиш Ірина – «Сучасні тенденції розвитку ресторанної індустрії»;
  • Клим Олександра – «Інновації та тренди у світовому та українському ресторанному бізнесі»;
  • Довганюк Аліна – «Характеристика напрямів інновацій та їх використання в діяльності закладів ресторанного господарства»;
  • Кузик Антоніна – «Готелі майбутнього, як частина гостинності в Україні».