ЧКЕПК :: Кулінарні шедеври студентів – технологів

Цьогоріч у зв’язку з карантином замість кухні-лабораторії коледжу, де зазвичай проходять лабораторні заняття, місцем набуття практичних навичок слугували домашні кухні студентів.

Найулюбленішим етапом вивчення фахових дисциплін для студентів спеціальності 181 Харчові технології є відпрацювання практичних навичок під час навчальної практики.

Майстер виробничого навчання Бучковська Ія Федорівна розробляла детальні інструкційні карти приготування страв з овочів, борошняних виробів тощо та надсилала їх студентам. Другокурсники детально їх опрацьовували, готували відповідні страви, а відеозвіт здавали майстру для оцінювання.

Викладачі технологічних дисциплін мають надію, що батьки студентів, дегустуючи приготовлені їхніми дітьми страви, поставили найвищий бал і за смакові якості, й оригінальність та креативність оформлення.