ЧКЕПК :: Науково-практична конференція

28 жовтня 2020р. на відділенні туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій проведена студентська науково-практична конференція на тему «Інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства».

У конференції взяли участь студенти спеціальностей Готельно-ресторанна справа, Харчові технології, Туризм з такими доповідями:
 «Кейс дня: інноваційні технології чи реалії сьогодення» – доповідач Ткачук Кьяра, студентка 341 групи;
 «Новітні технології у готельному господарстві, для запобігання covid-19» – доповідач Овчінніков Олексій, студент 241 групи;
 «Впровадження нових видів обладнання у закладах ресторанного господарства міста Чернівці» – доповідач Романко Еліна, студентка 381 групи;
 «Новітні технології в ресторанному бізнесі» – доповідач Зав’ялець Діана, студентка 342 групи;
 «Овертуризм» – доповідач Юрійчук Ірина, студентка 451 групи.

Розглянуті на конференції питання розвитку туристичної, готельно-ресторанної сфери – інновації та тренди; інноваційні технології ресторанної і аюрведичної продукції; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери.