ЧКФКЕП :: Заняття на виробництві

Заняття на виробництві – покращення практичної складової підготовки фахівця готельно-ресторанного бізнесу

Що для вас ресторан насамперед? Місце для відпочинку або заклад, у якому можна просто насолодитися смачними стравами та напоями у супроводі гарної музики? Все це так, але не лише це…

У рамках серії виїзних практичних занять на виробництві, які є невід’ємною складовою освітнього процесу, та з метою оволодіння всіма нюансами роботи адміністратора в сфері готельно-ресторанного бізнесу для студентів 3 курсу групи 341 і 342 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» викладачем Луцик Галиною Миколаївною було організовано та проведено заняття в ресторані «Pizza Family».

Важливим фактом є те, що приймали нас випускники коледжу – співвласники ресторану Петріч Мілош (випуск 2011 року), Петріч Мілан та Подгорний Олег (випуск 2013 року). Вони доступно, цікаво і наглядно продемонстрували студентам тонкощі ресторанного сервісу, ознайомили з програмним забезпеченням процесу виробництва та обслуговування.

Продовжуємо співпрацю і надалі.

View the embedded image gallery online at:
http://college.cv.ua/794-2021-09-09-family#sigProGalleria0b20edc9da