ЧКФКЕП :: Фестиваль борщу!

1 листопада в Чернівецькому кооперативному фаховому коледжі економіки і права відбувся «Фестиваль борщу» – сучасний, яскравий кулінарний проєкт!

Метою проведення заходу було бажання продемонструвати набуті студентами відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій фахові навички та зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України, дати можливість студентам зробити свій внесок у перемогу, а найголовніше - не тільки скуштувати борщ, приготовлений за різними рецептами, а й отримати заряд позитивних емоцій, куштуючи унікальну автентичну страву, відчуваючи буття і сучасність у традиції.

В українців особливе ставлення до основи національної кухні – борщу, страви, що символізує смак, здоров’я, добробут, домашній затишок, родину, справжні національні традиції.

Борщ і хліб… Без них немає української кухні. З давнини і до сьогодні передаються рецепти його приготування. Український борщ зі сметаною та пампушки з часником, хліб із салом та гірчицею, узвар – це неповний перелік того, чим пригощали охочих на фестивалі у коледжі. Організували кулінарний захід студенти спеціальностей 181 Харчові технології, 241 Готельно-ресторанна справа і викладачі технологічних дисциплін.

View the embedded image gallery online at:
http://college.cv.ua/876-2022-11-01-borsch#sigProGalleria7c917c54ce