ЧКФКЕП :: Новації в харчових технологіях

4 травня викладачі та студенти відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій взяли участь у практичному майстер-класі з виробництва овочевих страв з використанням технік і технологій для збереження харчової цінності продуктів.

Лектор - Наталія Бочарова, лікар функціональної медицини, дієтолог, нутриціолог, велнес-консультант.

Пані Наталія продемонструвала учасникам статистичні дані щодо захворювань людей, які виникають внаслідок неправильного харчування, вживання у їжу продуктів з високим глікемічним індексом, та порушення пропорцій «тарілки здорового харчування». Це дає поштовх до створення інноваційної ресторанної продукції, формує нові завдання та цілі для фахівця сфери ресторанного господарства.

View the embedded image gallery online at:
http://college.cv.ua/912-2023-05-08-master#sigProGalleriac26510dec5