ЧКФКЕП :: Дослідження ресторанних підприємств

19 вересня під час проведення практичного заняття з дисципліни «Організація ресторанного господарства» відбулася екскурсія у заклади ресторанного господарства міста Чернівці.

З метою кращого засвоєння теми «Організаційні форми» господарювання у ресторанному господарстві» студенти відвідали ресторан-суши «Origami» та ресторан азіатської кухні «YOKI».

Відкриття ресторану — дуже ризикована й серйозна справа для підприємств. Проте нові заклади однаково продовжують відкривати, і їхня кількість у місті збільшується щороку.

Тому власник і директорка закладів розповіли про форму господарювання ФОП, порядок створення та відкриття закладу гостинності. Формат ресторанного підприємства передбачає не лише багато посадкових місць і повноцінну кухню з баром, а й цілу внутрішню інфраструктуру з ієрархією персоналу, унікальною атмосферою, концепцією.

Сподіваємося, що позитивний досвід цих підприємств допоможе майбутнім рестораторам відкрити власний бізнес та успішно процвітати у сфері готельно-ресторанного бізнесу.