ЧКФКЕП :: Про секрети професійного успіху
Студенти відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій освітньо-професійних програм Харчові технології, Готельно-ресторанна справа, Туризм і реакреація зустрілися з потенційним роботодавцем , власником мережі піцерій «Дон Густаво», заступником завідувача кафедри маркетингу, інновацій та регіонального розвитку з виховної роботи Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Андрієм Клипачем.
Гість розповів про останні тенденції в індустрії гостинності, розкрив секрети професійного успіху ведення ресторанного бізнесу.
У цікавому діалозі здобувачі освіти отримали відповідь про вимоги до особливостей підбору персоналу у закладах ресторанного бізнесу та взаємозв’язок теорії поколінь та управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності нашого міста; особливості мотивацій персоналу.
Андрій Ярославович закцентував увагу студентів на необхідності продовжувати здобуття освіти та практичного досвіду для успішної професійної кар’єри.
http://college.cv.ua/993-2024-04-25-zustrich#sigProGalleria29be7c14bd