ЧКЕПК :: ЧКЕПК: РЕПОРТАЖ З БАЗИ ПРАКТИКИ
Навчальна практика на роздрібних торговельних підприємствах є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки майбутніх фахівців у галузі торгівлі.
Навчальна практика на роздрібних торговельних підприємствах є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки майбутніх фахівців у галузі торгівлі.
11 грудня на базі Юридичної клініки до Міжнародного дня боротьби з корупцією був проведений захід на тему: «Україна проти корупції», на якому були заслухані доповіді учасників Юридичної клініки, які висвітлили поняття корупції та антикорупційних органів, методи боротьби з корупцією та актуальні проблеми, які існують в державній сфері.
17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це - Міжнародний день студента. Це свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.
Сьогодні День студента є символічним об'єднанням студентів усіх факультетів і всіх навчальних закладів. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України.
Кожна епоха дарує людству нові винаходи й відкриття. Але найбільшим було письмо. Завдяки написаному слову люди збагнули світ і своє місце в ньому.
28 жовтня 2020р. на відділенні туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій проведена студентська науково-практична конференція на тему «Інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства».
Студенти третього курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та викладачі фахових дисциплін у рамках проведення тижня спеціальності провели цікаву та корисну екскурсію у Львів.
Уже сьомий рік поспіль у Чернівцях відбувся студентський благодійний фестиваль-ярмарок з кулінарного мистецтва «Свято гарбуза - 2020».
Щорічно 20 жовтня своє професійне відзначають кухарі й кулінари всього світу. Це свято порівняно молоде, адже Міжнародний день кухарів був заснований лише в 2004-му році. Це відбулося з ініціативи та за активної участі Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств, в яку за даними проекту DilovaMova.com, тоді входило вже близько 8-ми мільйонів представників цієї прекрасної професії з багатьох країн світу.
16 жовтня студенти 281 групи відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій відвідали Центр денного перебування для особливої молоді «Даруй тепло». Зустріч була теплою, емоційною.
14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва.