ЧКЕПК :: Переконлива перемога студентів 381 групи!
03 лютого на базі нашого коледжу відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності Виробництво харчової продукції.
03 лютого на базі нашого коледжу відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності Виробництво харчової продукції.
Навчання в коледжі – невелика відстань у житті людини, але яка вона об'ємна! Незчулись четвертокурсники, як за плечима залишилося дитинство, а на видноколі замайоріла юність. Новим змістом наповнились слова: дружба, вірність, совість, честь, любов… Залишився позаду казково – незвіданий світ пізнання. Попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче залишати коледж, де було пережито стільки яскравих, неповторних моментів.
Свято Миколая – одне із найочікуваніших свят у році, день, що наповнений душевним теплом, яскравими емоціями, світлом, очікуванням дива і веселощами.
19 грудня 2016 року на вулиці О.Кобилянської відбувся благодійний студентський ярмарок, організований ГО «Подаруй дитині життя».
Враховуючи важливе значення правової освіти в подальшій розбудові України як правової держави, вихованні у громадян поваги до закону і прав людини, указом Президента України від 08.12.2008 року №1149 започатковано проведення Всеукраїнського тижня права щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.
1 грудня в Коледжі відбувся відкритий виховний захід приурочений Дню боротьби зі СНІДом на тему: "Життя без СНІДу". Захід був проведений студентами 221 і 321 груп, спеціальностей Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування.
24 листопада студентів юридичного відділення розважала гра «Що? Де? Коли?», яка була проведена Студентським науковим товариством у читальній залі коледжу. У змаганнях взяли участь три групи 2 курсу. Студенти, які зацікавились цією грою, заслуговують на повагу, адже потрібно бути досить ерудованим, сміливим та кмітливим, аби гідно захищати честь своєї групи.
В рамках тижня за фахом організовано благодійну виставку-розпродаж борошняно-кондитерських виробів, напоїв та десертів виготовлених власноруч студентами відділення під керівництвом викладачів Петращук Т.М., Шмельової Л.В. та майстра виробничого навчання Галюк Г.В.
16.11.2016 року під керівництвом Переверзевої Т.І. за участю студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» було проведено майстер-клас по приготуванню суші від провідного шеф-кухаря Миколи Осауленка.
Свої професійні знання та вміння мали змогу показати учасники професійного конкурсу Мастер-шеф, студенти спеціальності Виробництво харчової продукції які змагались в різних номінаціях.
За спільним рішенням компетентного журі перемогу та звання майстер-шеф коледжу 2016 року здобула студентка 381 групи Чобану Ірина.