ЧКЕПК :: Вступ до фаху «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа»

У період з 01.09. по 07.09. 2017р. студенти спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» опанували навчальну практику «Вступ до фаху», де викладачі ознайомили студентів з видами ресторанного господарства, вивчили кваліфікаційні характеристики спеціалістів та основні функціональні обов’язки, які виконують фахівці ресторанного бізнесу.

Під час навчальної практики «Вступ до фаху» також були організовані екскурсії в сучасні заклади ресторанного господарства міста Чернівці: кафе-бутік солодощів «Мантулки», ресторан «Панська гуральня», ресторан «Tomat Gold», піцерія «DAL FORNO», готель «Rivoli».

Мотивацією навчання в коледжі по здобуттю майбутньої професії стала виїзна екскурсія в ресторанно-туристичний комплекс «Мигово». Студенти ознайомилися із ресторанним комплексом та послугами, що надаються на підприємстві.

У кожному закладі нас зустрічали випускники коледжу, які вже реалізувалися як спеціалісти і незалежно від займаної посади з радістю ділилися досвідом зі студентами та проводили екскурсії.

Студенти ІІ курсу зрозуміли, що обрана ними професія дійсно цікава, захоплююча і перспективна.