ЧКЕПК :: Осінь у Карпатах

Давно закінчилось літо… На зміну теплим та сонячним дням приходять похмурі та прохолодні осінні будні. Для когось прихід осені — початок затяжної депресії. А для завжди життєрадісних студентів осінь — королівська, щедра пора, особливо це відчутно на природі.

Читати далі

ЧКЕПК :: «Загадки Феміди»

4 жовтня студенти 271 групи юридичного відділення коледжу взяли участь у правовому квесті «Загадки Феміди», присвяченому Дню юриста, яке проводило Головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій області.

Читати далі

ЧКЕПК :: Свято гарбуза -2018

26 вересня 2018 року відбувся V ювілейний студентський благодійний фестиваль-ярмарок з кулінарного мистецтва «Свято гарбуза - 2018». учасниками якого стали студенти коледжу спеціальності Харчові технології: Скіпор Ганна, Думанська Анастасія, Проданюк Олександра, Драганюк Людмила, Худиківський Богдан, Чернецький Максим та Тимчук Андрій.

Читати далі

ЧКЕПК :: Успішний квест 351групи

До Всесвітнього дня туризму, 27 вересня 2018р., студенти 351 групи, майбутні фахівці туристичного бізнесу, вирішили спробувати свої сили у проекті, запропонованому програмою RITA – «Зміни в регіонах» за підтримки Польсько-Американського Фонду Свободи.

Читати далі

ЧКЕПК :: Вступ до фаху "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

«Вступ до фаху» є ознайомлення студентів другого курсу з майбутньою професією, її змістом та завданнями, забезпечити первинну психологічну професійну адаптацію, привити студентам любов до професії.

Читати далі

ЧКЕПК :: Вступ до фаху "Облік і оподаткування, фінанси, банківська справа та страхування"

Підготовка фахівців з економічних спеціальностей розпочинається з навчальної практики "Вступ до фаху", метою якою є ознайомлення студентів з майбутньою професійною діяльністю та підвищення мотивації до навчання.

Читати далі

ЧКЕПК :: Вступ до фаху «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа»

У період з 03.09. по 07.09.2018р. студенти відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій опанували навчальну практику «Вступ до фаху», де викладачі ознайомили студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» з видами ресторанного господарства, вивчили кваліфікаційні характеристики спеціалістів та основні функціональні обов’язки, які виконують фахівці ресторанного бізнесу.

Читати далі

ЧКЕПК :: Свято Знань

Свято Знань - особливий день! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення, i кожне людське серце, трепетно відгукується на заклик першого дзвінка. Вересень зібрав велику дружну коледжівську родину. До ошатно прибраної актової зали завітали першокурсники, їх батьки, студенти старших курсів, викладачі, співробітники коледжу.

Читати далі