ЧКЕПК :: Студентський тріумф-2019
Феєрично і весело в Коледжі днями пройшли святкування, присвячені Міжнародному дню студента. Два святкові дні були насичені гарними подіями та новими емоціями.
Феєрично і весело в Коледжі днями пройшли святкування, присвячені Міжнародному дню студента. Два святкові дні були насичені гарними подіями та новими емоціями.
Адміністрація, педагогічний колектив та студентська спільнота коледжу щиро вітає студентку третього курсу відділення економіки та комп’ютерних технологій, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»
Язилець Катерину
з високою відзнакою –
Грамотою Чернівецької міської ради!
Бажаємо Катерині нових наукових досягнень та творчих звершень!!!
У період з 04 по 08 листопада 2019 року у Коледжі відбувся традиційний тиждень за фахом для студентів відділення економіки та компютерних технологій, в рамках якого було проведено ряд пізнавальних та професійно-спрямованих заходів.
06 листопада, в рамках проведення тижня за фахом, відбулася студентська науково-теоретична конференція на тему: «Сучасні аспекти економічної діяльності: вітчизняний та європейський досвід».
4 листопада 2019 року в коледжі відбулась студентська теоретично-пізнавальна конференція «Буковинське віче – 1918-2019 рр.», в якій взяли участь студенти І-ІІ курсів.
29 жовтня на базі Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики закладів фахової передвищої освіти області.
З 22 по 24 жовтня в ТРГК «Сонячна долина» відбувся 6-й Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestGookFest-2019».
Відповідно до плану заходів тижня за фахом 23 жовтня студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» підготували майстер-клас з сервірування столів під загальною назвою «Вибухове party».
Сучасні стандарти готельно-ресторанної індустрії вимагають фахівця нової формації, який за своїми кваліфікаційними вимогами повинен не тільки багато знати, а й багато вміти. Заклади ресторанного господарства бажають мати креативного, інноваційного, навіть артистичного працівника, який максимально може приносити прибуток закладу. Однією із форм навчання для розкриття потенціалу студентів у коледжі є проведення тижня спеціальності.
Студентів відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій, які показали найкращі результати знань та професійних компетенцій під час проведення олімпіади з фахових дисциплін: