ЧКЕПК :: Вручення дипломів випускникам!

Урочисто, щемливо і радісно відбулось у Коледжі свято вручення дипломів випускникам спеціальності Харчові технології, Туризм. Це свято лежить на межі дитинства та дорослого життя, у ньому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство й юність. Сімдесят шість молодших спеціалістів отримали дипломи та додатки до дипломів європейського взірця.

Читати далі

ЧКЕПК :: Оцінка якості знань випускників Коледжу

В рамках співпраці між Чернівецьким кооперативним економіко-правовим коледжем і Львівським торговельно-економічним університетом 02 лютого 2021 року відбулася перевірка рівня знань та професійних навичок студентів випускних груп спеціальностей 081 Право, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 181 Харчові технології, 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм професорсько-викладацьким складом ЛТЕУ.

Читати далі

ЧКЕПК :: Україна проти корупції

11 грудня на базі Юридичної клініки до Міжнародного дня боротьби з корупцією був проведений захід на тему: «Україна проти корупції», на якому були заслухані доповіді учасників Юридичної клініки, які висвітлили поняття корупції та антикорупційних органів, методи боротьби з корупцією та актуальні проблеми, які існують в державній сфері.

Читати далі

ЧКЕПК :: Дорогі студенти!

День студента17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це - Міжнародний день студента. Це свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

Сьогодні День студента є символічним об'єднанням студентів усіх факультетів і всіх навчальних закладів. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України.

Читати далі

ЧКЕПК :: Науково-практична конференція

28 жовтня 2020р. на відділенні туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій проведена студентська науково-практична конференція на тему «Інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства».

Читати далі

ЧКЕПК :: Міжнародний день кухаря

Щорічно 20 жовтня своє професійне відзначають кухарі й кулінари всього світу. Це свято порівняно молоде, адже Міжнародний день кухарів був заснований лише в 2004-му році. Це відбулося з ініціативи та за активної участі Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств, в яку за даними проекту DilovaMova.com, тоді входило вже близько 8-ми мільйонів представників цієї прекрасної професії з багатьох країн світу.

Читати далі